Heippa taas, pääsinpä kirjoituksen makuun. Uutena ominaisuutena biisi aina jakson alussa, tällä kertaa teemaan sopien Sugarbabesien Ugly. :D                          
60.jpg            Petrasta oli tylsää aina vaan haista kehdossa, joten hän otti murhemielisen pentuilmeen kasvoilleen jotta pääsisi pois sellistään. (tälläpä vauvalla on niin pitkä leuka, ettei hampaat tule läpi)
61.jpg          Taaperon vanhemmilla oli kuitenkin liian kiire ihastella maailmansa uusia ominaisuuksia, Neili kummastellen..
62.jpg          Mairesta taas se  niin jänskää että!
63.jpg          Maire halusi kokeilla miltä sade tuntuu, ja riensi heti suihkuun. Neilin velvollisuudeksi joutui mennä kokeilemaan sadetta aikuisten oikeesti, sillä Mairen kukkapenkit kaipasivat huoltoa.
64.jpg          Kuikkalampien kolmas rumilus päätti vaihtaa ikäpolvea. Voisivat olla Paulan kanssa kaksosia.          65.jpg          Pertinan synttäreitä ei ollut katsomassa kukaan, sillä oli Mallukkakin innostunut puutarhan hoidosta
66.jpg           TUTUMM sanoi salama.  Miksi ne innostuu puutarhasta just ukkosella?? Onneksi satoi niin rankasti ettei vahinkoa päässyt tapahtumaan
67.jpg          Vasta lapseksi leivottu Petina halusi välttämättä tehdä läksyjä, joten Paula neuvoi hänet oman läksyvihkonsa luo. "Tää on tällänen koulunalku harjotuskirja, kirjota noi aa-sit loppuun"  68.jpg             Ja tottakai Paula sai seuraavana päivänä kympin
69.jpg          Tästä maailman paras roolimallimme ja äitimme ei välittänyt vaan pomppi lätäkössä sateen varmaan kolmatta päivää jatkuessa. (argh)
70.jpg          Kyllähän ne otti Petran joskus pois sieltä häkistään. Petra vaati heti tietysti lennätystä.
71.jpg          Sateen viimein loputtua ilmestyi pihalle perhosia jota oli pakko mennä heti kiusaamaan. Onneksi Pertina ei saanut ketään kiinni ja kuolemaan sinne purkkiin.
72.jpg           Neil sentään välitti isosiskon vilpillisestä kympistä ja meni heti neuvomaan Pertinaa, joka halusi ylpeillä siskolleen taidoillaan.      
73.jpg          Petinan evil plan onnistui heti ja toikin seuraavana päivänä kympin kotiin. Siitäs sait.
75.jpg             Ei tainnut Pertina olla kovin kiitollinen isänsä neuvoista, vaan meni heti koulun jälkeen sähköistämään Neil parkaa. Ei saa edes vessarauhaa!               74.jpg          "Mistä rikkaruohot saa elämänilonsa?!? Jos tomaatit kasvaisi tuohon tahtiin..."
76.jpg             Maire päätti hieman rukoilla rakkaiden tomaattiensa puolesta. "Herra, anna pikkuisteni kasvaa isoiksi, terveiksi ja mehukkaiksi. Ja mielellään tuottoisemmiksi kuin muiden! Aamen"     
77.jpg          Ainakin appelsiinit päättivät kukoistaa. Ja sade alkoi taas, varmaan jumalan rankaisu itsekkäistä toiveista.
78.jpg          Neil näytti huomaavan lapsiensa rumuuden vasta nyt. Ja tämä oli sentään hänen kaunein tyttärensä!!
79.jpg          Tässä näkee taas Lehtokummun puoliso valikoiman, hot hot hot nainen, yök yök yök mies. Kaupunki huutaa komistuksia.
80.jpg          Varsinkin kun töpönenä perijämme oppi jo kävelemään. Syötävän söpö mafioso tapero!
81.jpg          Ei tuntunut tomaatit kasvavan yhtään nopeasti, hyönteiset vaan valtasivat Mairen kukkapenkit.
82.jpg          Lempilapsemme kyllästyi taaperovuosiin ja päätti jo hieman kasvaa. Pahantahtoinen ilme kasvoillaan...
83.jpg          Ei söpöys paljoa haihtunut. huh. Ylähuuli vaan tulee kummallisesti ihosta läpi. *Korjaantuu kun kasvaa, korjaantuu kun kasvaa, korjaantuu kun kasvaa*
84.jpg          Kuikkisten esikoinen  oli kyllä aikamoinen lellipentu, sai nukkua äitykin vieressä, kun muut sisarukset  (ja Neil) nukkuivat kovissa, halvimmissa mahdollisissa sängyissään.85.jpg            Tottakai petra sai hienommat vaatteetkin kuin  siskonsa. Koulu vaan ei tältä lellipennulta sujunut niin hyvin, kuin siskoiltaan.
86.jpg   Maire oli hieman masentunut. Sadot olivat huonoja, kuopus ei viihtynyt koulussa ja Neilkin oli jotenkin etääntynyt..   
87.jpg          Kuin taivaan lahjana paikalle saapui Mairen lapsuuden ystävä joka oli juuri muuttanut kylään..        88.jpg          Kaarlo oli oikeaa lääkettä masennukseen ja pian Maire ihan ihastui, kun he muistelivat menneitä kaislikon suhistessa, laineiden liplattaessa ja hälytysajoneuvojen vinkuessa.
89.jpg          Myös Kaarlo tunnusti ihastuksensa ja kehui Mairen uutta ulkomuotoa. Ilmassa oli sähköä.
90.jpg          Parin huomaamatta pihalle pyöräytti Neil, synkkäilmeisenä kuin haamu...

Jätämpä teidät jännitykseen, jatkuu osassa nro 4.